O nama

Istorija

Privredno društvo za inženjering, projektovanje i izdradnju INKOP D.O.O. nastalo je od građevinsko-zanatske radnje u sopstvenom vlasništvu osnovane 1978. godine.

Registracija privrednog društva izvršena je 1990. godine, sa osnovnom delatnošću visokogradnja i niskogradnja.

Već u periodu njegove delatnosti kao samostalne zanatske radnje stvoreni su svi potrebni i povoljni uslovi, a prvenstveno osnovna i obrtna sredstva, kao baza za dalji razvoj i pojave na širokom frontu tržišta investicija u građevinarstvu.

Graditelji INKOPA, sa pravom se mogu nazvati neimari Beograda, a što nije bilo lako postići u uslovima jake i oštre konkurencije, nestabilnosti tržišta, nedostatka investicija, itd. međutim, svojom organizovanošću, visokom provesionalnošću, konkurentnim cenama, a pre svega kvalitetom i poštovanjem rokova osvojili smo poverenje velikog broja investitora , a posebno investitora sa privatnim kapitalom.

img

INKOP svojim ugledom, a pre svega kvalitetom stekao je poverenje kod širokog broja investitora u zemlji i inostranstvu. Za ovaj period realizovali smo oko 500 objekata razne namene i složenosti, a 50 objekata po sistemu „ključ u ruke”. Realizovani objekti projekti su razne namene, veličine i složenosti počev od stambenih, javnih, komunalnih, industrijskih i objekata posebne namene, sanitetski objekti nivoa ambulante.

Sopstveni resursi:
Privredno društvo raspolaže sa sopstvenim stručnim kadrom, raznovrsnom visokoprofesionalnom radnom snagom, kapacitetima u građevinskoj mehanizaciji, transportu, zanatskom radioničkim kapacitetima, kao i proizvodnim pogonima, pogon za čelične konstrukcije, bravarsku radionicu, fabriku betona i postrojenje za separaciju šljunka.

Ciljevi:

Naš glavni cilj je da održimo stalan razvoj privrednog društva, kroz stalno usavršavanje naših kadrova, proizvodnih i tehničkih kapaciteta, prihvatanjem savremenih poslovnih standarda i novih tehnologija.
Da stvorimo dobro radno okruženje spojem dugogodišnjeg iskustva i mladalačkog entuzijazma kako bi put ka ostvarenju naših ciljeva bio lakši, na taj način zadovoljimo potrebe naših klijenata, poslovnih prijatelja i partnera, našu poslovnu energiju prenesemo na njih i zajedno ostvarimo, zajednički cilj „Poslovni uspeh”.
Želimo da na građevinskom tržištu kroz konkurentnost, visok stepen tehnološke svesti i stalno usavršavanje omogućimo klijentima da izaberu kvalitet za svoje investicije i kroz saradnju sa nama obezbede za sebe bolju budućnost.
Dugoročni cilj nam je da dostizanjem svojih ciljeva utičemo na razvoj svesti u našem okruženju, budemo dobar uzor drugima i zajednički na dugoročnom planu osvojimo nova tržišta.

POLITIKA KVALITETA

Osnovna delatnost privrednog društva INKOPA D.O.O. je izvođenje građevinskih, zanatskih i instalaterskih radova, proizvodnja betona i separacija šljunka.

Politika kvaliteta je da poslovne, moralne i društvene obaveze izvršavamo kvalitetno i na vreme uz stalno unapređenje poslovanje, da zadovoljimo potrebe naših klijenata, partnera i zaposlenih.

Naši stavovi za održivost politike kvaliteta:

 • Održavati i unapređivati sistem menadžmentom kvaliteta ISO 9001
 • Međusobno poštovanje i saradnja zaposlenih u svim radnim procesima
 • Održavati i unapređivati radni proces i sistem odgovornosti u privrednom društvu
 • Unapređivati, održavati i usavršavati ljudske, tehničke i materijalne resurse
 • Usmerenost ka poslovnim saradnicima, precizno planiranje i blagovremeno izvršenje obaveza.
 • Implementacija savremenih poslovnih procesa, tehničkih i tehnoloških dostignuća, domaćih i međunarodnih standardna i trendova u svakodnevno poslovanje za dostizanje ciljeva i politike kvaliteta.

Naši stavovi za dostizanje ciljeva kvaliteta:

 • Sačuvati i unaprediti poziciju na tržištu
 • Uspostaviti prepoznatljiv kvalitet na tržištu
 • Povećati zadovoljstvo klijenata, partnera i zaposlenih
 • Kontrolisati, održavati i unapređivati radne procese i prilagođavati se uslovima tržišta i klijenata
 • Poštovati tehničke normative , zakone i standarde u delatnosti i na tržištu